Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungssöta tekakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Mycket goda tekakor med honung i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda jästen med den ljumma mjölken. Klicka ner det rumsvarma margarinet och tillsätt resten.
  2. Jäs degen 30 min. i bunken. Baka ut till 20 st runda bullar, som sen kavlas ut till platta kakor, ca 8 cm i diameter. Pricka med gaffel och låt kakorna jäsa övertäckta i 25 min.
  3. Pensla kakorna med mjölk och strö på sesamfrö.
  4. Grädda i 250* 5-6 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Irene-59 15 februari 2010

    Hej Tack receptet, jag minskade på mjölet o tillsatte brödkryddor den här gången.Det är ett smidigt recept att variera Tusen tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.