Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hoosier majssoppa

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Denna smarriga soppa kommer från Indiana i Nord Amerika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek bacontärningarna i en stekgryta. Tillsätt lök, morötter och blekselleri. Sautera tills grönsakerna mjuknar.
  2. Häll av överflödigt fett. Tillsätt smör och mjöl. Låt de puttra över svag värme i 3 minuter. Häll i kycklingbuljongen och sjud soppan tills den börjar tjockna.
  3. Tillsätt grädden och majskornen och sjud i ytterligare 10 minuter. Smaka av soppan och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.