Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hot Buffalo Chicken Wings med Blue Cheese Dip

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Efter mycket påtryckningar från mina vänner läggs nu mina vingar ut till allmänheten. Har nästan helt slutat beställa in vingar på restaurang för jag blir nästan alltid besviken på dem. Dessa är rejält heta! Påminner om de som serveras på Hard Rock.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att göra Blue Cheese dipen som skall stå kallt en stund innan serveringen för att få riktig smak.
  2. Dela vingarna i leden så att de blir tvådelade. Lägg vingarna okryddade i en form och täck med folie. In i ugnen, 200 grader, i 20 minuter. Blanda alla ingredienserna till såsen. Ta ut vingarna, häll över såsen och tillbaka in i ugnen utan folie. Vänd vingarna var 5e minut tills det mesta av såsen har försvunnit.
  3. Servera med Blue Cheese Dip och selleristavar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.