Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hotfish

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hotfish

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Salta, vik ihop och lägg spättan i en smord ugnssäker form. Skala och finhacka lök och paprika.
  2. Fräs lök, paprika och persilja i en panna. Rör i fiskfond, lime, honung och sambal oelek. Häll blandningen över fisken.
  3. Stek fisken i mitten av ugnen ca 20 min. Serveras med kokt ris blandat med finstrimlad purjolök.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.