Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hovmästarfisk med färskpotatis och babyspenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med fisk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa fisken och ta bort skinn och eventuella ben. Lägg fiskbitarna i en form eller fördela direkt på tallrikarna.
  2. Rör samman hovmästarsås- eller gravlaxsås och gräddfil. Tillsätt dill och smaka av salt och peppar. Häll såsen över fisken.
  3. Skala och skiva rödlök ganska tunt och lägg den på rätten. Strö över väl avrunnen kapris.
  4. Servera med kokt färskpotatis, knäckebröd och gärna en sallad av färska späda spenatblad eller mangold med råriven morot, äppelbitar, apelsin och solrosfrö.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.