Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hovmästarsås i matberedare

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Går snabbare än snabbt!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt utom oljan. Droppa sedan oljan sakta och försiktigt genom mataröppningen. Är lite osäker på hur många antal portioner det blir så ni får prova er fram.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • rohar 16 december 2011

    Jag körde ett likanande recept i matberedare. Om man tar all dillen i från början så blir såsen helt grön. Man kanske ska köra en del av dillen i matberedaren men resten efteråt?

  • Mirasmormor 10 november 2012

    Gott! Jag gjorde en enklare variant (som jag också använder när jag gör majonnäs, aioli, salladsdressing mm.) genom att använda ett helt ägg (alltså gula och vita) till 1-2 dl olja ( 1 dl olja till dressing, 2 dl olja ger tjockare sås). Jag slänger ner allt (utom dillen när det gäller hovmästarsås) och kör med mixerstav några sekunder. Lätt som en plätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.