Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Htipiti, fåroströra från grekland

 
Skriv ut

Underbara smaker till en grillad köttbit eller i bakpotatisen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sila yoghurten, Häll yoghurt en i ett melitta filter och ställ över en skål och låt stå ett par timmar.
  2. Riv fårosten och vispa en sedan med visp,tillsätt silad yoghurt och tillsätt lite olivolja, vispa tills konsitensen är som en kräm, läggi mer olivolja om det behövs. Blanda ner finhackad chili.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.