Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hugis blåbärspaj

 
Skriv ut

Smulpaj med blåbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, kokos, citronskal, socker i en bunke. Dela margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa. Låt pajdegen vila i kylskåp i minst 30 minuter.
  2. Tryck ut 2/3 av degen i en form ca 25 cm i diameter. Lägg resten av degen kallt.
  3. Blanda blåbären med potatismjöl och socker och häll på pajen.
  4. Smula resterande deg ovanpå.
  5. Grädda mitt i ugnen i 225° i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.