Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hummer Lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Använd gärna Potatissalladen på min sida (se recept) till denna rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman fond, cremé fraiche, citronsaft, vetemjöl och vatten. Koka upp lägg i laxbitarna (4 st) som är pepprade. Låt sjuda i 8 min. Tillsätt kräftstjärtar , kryddgrönt (låt det ej koka, skall bara värmas upp). Lägg upp på tallrik och ganera.
  2. Servera ris, eller potatis gärna (pressad), samt smörfräst bladspenat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.