Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hummersoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med hummertoast som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Ta ut köttet ur hummern och spara. Spara även skalet. Hacka de skalade rotfrukterna och löken i bitar. Fräs grönsakerna i flytande margarin i panna tillsammans med skalet från hummern. Häll på vinet och tomatpurén. Späd med vatten och fond. Låt koka i ca 30 min. Sila av grönsakerna och skalet. Häll på matlagningsgrädden och red ev. soppan med maizena till önskad konsistens. Smaka av med cayenne-peppar, salt och vitpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.