Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hummertoast

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med hummersoppan som varmrätt

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken fint. Dela hummern i mindre bitar. Rör ner lök och hummer tillsammans med dill och några droppar citron. Smaka av med salt och citronpeppar. Rosta brödet och skär ut till cirklar. Använd gärna ett glas eller rund pepparkaksform som mall. Lägg på en klick av hummerröran och garnera med lite löjrom och dill. Servera med hummersoppan som varmrätt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.