Instruktioner
Koka upp 5 dl ris i 1 liter vatten o 1 tsk salt. När vattnet kokat bort och riset är klart häll det i en ugnssäker form. Stek köttfärsen,skala och hacka löken o låt den stekas mjuk tillsammans med köttfärsen. Dela baby tomaterna och champinjonerna på mitten. Skär mini majsen i ca 1 cm stora bitar. Lägg allt i stekpannan. Rör ihop. Krydda med salt, peppar och curryn. Rör runt det hela ett tag så att kryddorna blandas runt i grytan. Lägg sedan ner turkisk yoghurten, ketchupen och sojan och grädden.Koka ihop det hela i 10 minuter. Häll sedan köttfärs blandningen över riset och blanda i hop väl. Platta till på översidan så att det blir slätt i formen. Ställ sedan in formen i ugnen på 175 grader. I ca 30 min. Går lite snabbare på samma grader i varmlufts ugn.
Ät och njut, lycka till!