- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Gott med kokt pasta och grönsallad.
Instruktioner
- Tina spenaten och pressa noga ur allt vatten. Fräs den lätt i lite margarin och krydda med salt och riven muskotnöt.
Bottna ett smort eldfast fat med spenaten.
Skiva kasslern och lägg den ovanpå spenaten.
- Sås
Skala och hacka löken. Fräs den mjuk och glansig i lite margarin.
Tillsätt tomatkrosset och tomatpure´n. Låt koka ihop en stund.
Rör ner creme fraiche. Låt koka ihop ytterligare.
Smaka av med kryddor och salt.
Tillsätt ca. hälften av osten.
Häll såsen över kasslern och strö över resterande ost.
Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills rätten har fått fin färg och är genomvarm.
- Ugn 225 gr.
Publicerat den
14 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar