Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Husets festkassler

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott med kokt pasta och grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten och pressa noga ur allt vatten. Fräs den lätt i lite margarin och krydda med salt och riven muskotnöt. Bottna ett smort eldfast fat med spenaten. Skiva kasslern och lägg den ovanpå spenaten.
  2. Sås Skala och hacka löken. Fräs den mjuk och glansig i lite margarin. Tillsätt tomatkrosset och tomatpure´n. Låt koka ihop en stund. Rör ner creme fraiche. Låt koka ihop ytterligare. Smaka av med kryddor och salt. Tillsätt ca. hälften av osten. Häll såsen över kasslern och strö över resterande ost. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills rätten har fått fin färg och är genomvarm.
  3. Ugn 225 gr.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.