Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Husets läckra kasslerpanna

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Supergod och dryg gryta med kassler. Jag brukar ibland byta ut kasslern mot grillad kyckling. Det går alldeles utmärkt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kasslern. Fräs matfett och curry i en stekgryta. Lägg i köttet och bryn. Lägg i grönsaker och vitlök och låt alltsammans puttra tills grönsakerna mjuknar. Tillsätt tomatpuré och rör om.
  2. Vispa ihop mjöl och buljong till en slät redning och vispa ner i grytan. Rör om ordentligt.
  3. Ta grytan av värmen och tillsätt sen creme fraiche. Koka upp och späd med grädde lite i taget. Smaka av och tillsätt salt och peppar om det behövs.
  4. Servera grytan tillsammans med ris, någon kokt grönsak och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.