Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Husets Panelhöna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En praktisk och läcker allt-i-ett-rätt som kan förberedas i god tid. När gästerna kommer är det bara att gratinera och servera!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg det kokta riset i en ugnsform och kycklingköttet (där skinn och ben har tagits bort och köttet skurits i mindre bitar) ovanpå.
  2. Skär paprika, banan, kiwi och ananas i bitar och fördela dem över kycklingen.
  3. Såsen: Blanda ingredienserna till såsen och bred den över. Strö på kokosflingorna. Gratinera i 225 grader ca 20 minuter eller tills rätten är genomvarm och fått fin färg.
  4. Servera med grönsallad och salta jordnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.