Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Husets Rödvinssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakfull vinsås med färsk svamp, tillagad som den gamla restaurangen Huset gjorde den.

Ingredienser

Instruktioner

Smält ca 75 gr smör i en kastrull. Låt finhackad/pressad vitlök och finhackad scharlottenlök steka i kastrullen tills de mjuknat/fått lite färg tillsammans med den grovt hackade svampen. Slå över buljongen och vinet, krydda och smaka av. Låt såsen reducera/småkoka i ca 10 minuter. Späd ev. med buljong eller vatten om mängden inte är tillfredsställande.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.