Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Husets sill

(1 kommentar)  
Skriv ut

En fantastiskt god sillinläggning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sillarna får ligga i vatten 12 timmar.
  2. En lag av ättika, vatten, socker, pepparkorn och lagerblad kokas tills sockret smält. Senapen rörs i.
  3. Rödlöken och moroten skalas och skäres i tunna skivor och strimlor. Blandas tillsammans med nejlikorna i lagen, som när den kallnat hälls på sillen. Inläggningen får stå en eller ett par dagar. Sillen skäres i skivor när den serveras.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miramamman 23 december 2009

    tänke prova denna men vet inte vad torrsenap är.. jag har dion, och olika vanliga plus senapsfrön hemma, går det använda istället?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.