Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Husklimpa

 
Skriv ut

Detta är det perfekta rostbrödet. Styckfrys det i skivor, så är det bara att ta fram så många man vill ha. Glutenfri och mjölkfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke, häll på det fingervarma vattnet och rör ner fiberhusk. Låt stå och svälla ca 10 minuter.
  2. Blanda i olja, salt och mjölmix. Arbeta degen väl. Låt den jäsa minst 30 minuter.
  3. Sätt ugnen på 200 grader.
  4. Smörj och bröa en form. Häll i degen och låt jäsa ca 30 minuter.
  5. Grädda i ca 30 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.