Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

ICA:s RÄKGRYTA

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god gryta som är enkel att "svänga ihop"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och skär paprikorna i bitar. Fräs lök paprika och de hela champinjonerna. Slå i tomat och nästan all grädde. Låt koka ihop några minuter. Gör redning på resterande grädde och vetemjölet. Krydda med paprikapulver, salt , curry och peppar. Smaka av med citronsaften. Koka ytterligare några minuter. Blanda i räkorna. Låt allt bli genom varmt. Tänk på att efter du blandat i räkorna får rätten inte koka, räkorna blir lätt sega då.
  2. Servera med ris och en grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • epi 3 april 2008

    Härligt god räk gryta tyckte alla.Bjöd på den på tjej middag men min familj fick smaka också. Kommer lagas fler gånger men med lite mer curry i. Använde krossade tomater med vilöksmak. Tog stora jubo räkor till. Tack

  • Gladan 13 september 2008

    Den här grytan var jätte god. Fick smaka den hos min dotter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.