Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Idas Chokladtryffelkaka

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En riktig smarrig tårta!!!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop socker & ägg. Smält smör & blanda med kakao & vanilj. Tillsätt mjöl & salt. Rör ihop med äggsmeten & häll i smord form med löstagbar kant. Grädda i 175 grader i 25-30 minuter
  2. Hacka chokladen Koka upp grädden, ta av från spisen & rör i chokladen. Rör tills den smält! Häll tryffeln på svalnad kaka. Låt stå kallt, gärna över natten...Njut!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.