Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakad färsrulle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vad ska man skriva mer än att den är god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Degen: Blanda alla ingredienserna och låt den vila.
  2. Fyllningen: Riv morötterna grovt. Strimla purjolöken och vitkålen.
  3. Stek köttfärsen. Tillsätt morötterna, pujolöken och vitkålen, salt, soja, senap, bujongtärningen, lite salt och vattnet. Låt koka på svag värme i ca 10 minuter. Låt den svalna.
  4. Sätt ugnen på 200 grader.
  5. Kavla ut degen till en kaka 25x35 cm. Lägg den avsvalnade fyllningen i mitten. Vik upp degen och tryck till kanterna. Lägg skarven neråt på plåten.
  6. Pensla med 1 ägg och strö sesam.
  7. Grädda i ca 20 minuter.
  8. Serveras varm tillsammans med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.