Putsa filén från hinnor. Dela den i fyra portionsbitar.
Lägg dem med snittytan upp och banka ut dem lite.
Bryn ca 3 min på varje sida i matfett i stekpanna. Krydda.
Tag upp och låt kallna helt.
Finhacka lök och champinjoner.
Smält matfettet i en kastrull och låt hacket sakta puttra tills all vätska är borta.
Blanda i tomatpuré och krydda.
Rör om och koka sakta tills blandningen är torr.
Ta kastrullen från värmen och låt det hela svalna.
Rulla ut smördegen och dela den i fyra delar.
Lägg en köttbit på varje degbit och fördela svampblandningen på dem.
Vik ihop smördegen till ett snyggt paket och pensla med ägg.
Lägg paketen på bakplåtspappersklädd plåt och grädda i 225*C ca20 min.
Sås:
Blanda buljong,tomatpuré och madeira i en kastrull.
Tillsätt arrowrot utrört i lite kallt vatten och rör om väl.
Koka upp under omrörning och blanka av med smöret strax före serveringen.
Servera såsen med grönsaker och fläskfilén.