Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakad kassler med vitlökssmak

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Härlig vitlökssmak och en bra sommarrätt

Ingredienser

Instruktioner

Tina smördegsplattorna och lägg två stycken omlott på längden och kavla ut till en botten. Rör vitlöksost, crème fraiche, persilja och pressad vitlök till en sås och skiva kasslern. Ställ kasslerskivorna med sås emellan på smördegsbottnen så kasslern ser hel ut. Bred resten av såsen över kasslern. Kavla ut den tredje smördegsplattan så den täcker kasslern. Vik upp kanterna på smördegsbottnen runt kasslern och täck med locket. Pensla skarvarna med ägg och fäst ihop till ett tätt paket. Hit går det bra att förbereda och förvara i kylen. Sista steget gör du när det är dags för middag. Pensla hela paketet med ägg och grädda i mitten av ugnen i 225 grader i cirka 30 minute

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.