Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakad kycklingfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Jag såg ett amerikanskt matprogram, tillagade denna rätt. Skrev ett ungefärligt recept och provade. Gissa, om det va gott. Det är bara förnamnet. Prova själva.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kycklingfilérna på båda sidorna, med rivet citronskal, timjan, salt och peppar. Stek filérna och lägg dom åt sidan.
  2. Skiva champinjonerna och stek i samma smör, häll på vinet och låt det puttra in. Lägg smördegsplattor, på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Placera 3 st brieostskivor på varje platta. Lägg sedan champinjonerna ovanpå osten, sist kycklingfileerna.
  4. Vik upp smördegsplattan och nyp ihop. Det får inte bli några titthål. Vänd på paketet, med nypet neråt.
  5. Pensla med uppvispat ägg. Grädda i 200 grader tills paketen fått fin färg.
  6. En god och frisk sallad, passar utmärkt till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • foppan 5 februari 2012

    Så jäkla gott... bästa jag ätit på läänge!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.