Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakade kycklingrullar med varm senapsdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag är vansinnigt förtjust i kyckling, så här kommer ett favoritrecept på en riktig festkyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader, Skär bort överflödigt fett och senor från kycklingen. Lägg filéerna med den släta sidan nedåt, täck med plastfolie och platta till dem lite med en köttklubba eller brödkavel.
  2. Kör tomater, ost och basilika i matberedare i 10 sekunder eller tills blandningen är finhackad. Lägg fyllningen i ena änden på varja filé, rulla ihop och vira in varje filé hårt i en skiva skinka. Lägg rullarna i en eldfast form och ställ in i ugnen 20 minuter eller tills de är genomstekta. Servera genast med den varma dressingen, pasta och en sallad.
  3. Senapsdressing: Blanda alla ingredienser i en liten kastrull, rör om på medelvärme till dressingen blir varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.