Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indian curry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kycklingcurry med svamp och grönsaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna kycklingfilén i valfritt jämnstora tärningar. Skiva champinjonerna och finhacka löken.
  2. Fräs curryn i matfettet, tillsätt sedan kycklingen, löken och champinjonerna. Salta.
  3. När löken mjuknat och kycklingfilén är genomstekt, slå då på grädden och låt koka upp. Tillsätt kycklingbuljong efter hur pass mycket och tjock sås du vill ha.
  4. Sänk värmen på plattan och tillsätt ärtor och morotstärningar och blanda om. Koka inte utan värm bara upp curryn.
  5. Servera med basmatiris och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.