Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiansoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härligt god och mättande soppa. Jag brukar göra dubbel sats och frysa in.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och kärna ur chilin. Skär den i strimlor. Fräs lök, vitlök och chili i matfett i en gryta. Bryn köttfärsen med lök och chili. Tillsätt buljong, Oatly Havredryck, chilisås, tacokrydda och tabasco. Låt koka några minuter. Skala potatisen och skär den i små tärningar. Tillsätt potatis och bönor. Låt sjuda ca 10 minuter. Ansa och strimla paprikan. Lägg ner strimlorna i soppan. Smaka av och tillsätt ev. salt och peppar. Servera med bröd. Även gott med en klick creme fraiche, om man tycker att soppan känns stark.

Kommentarer (1)

  • GingerSpice 7 augusti 2011

    Låter supergott! Detta ska jag testa. =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.