- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Härliga indiska smaker. Här används tomater för att "reda" grytan.
Instruktioner
- Stek köttet i oljan. Tillsätt den hackade löken och vitlöken. Fortsätt att steka tills allt är gyllenbrunt.
- Tillsätt kryddor (ingefära, lagerblad, currypasta, garam masala), tomatpuré och Mango Chutney. Stek ytterligare några minuter.
- Lägg över i en kastrull eller gryta. Häll i vatten och låt koka under lock ca 30-40 minuter, tills köttet känns mört.
- Lägg i skivad lök (kan uteslutas), paprika och tomater de sista 10 minuterna.
- Servera med pilaff- eller basmatiris, Mango Chutney och creme fraiche.
Publicerat den
3 december 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Suveränt god gryta.. Trodde jag hade currypasta hemma men hade tagit miste. I ren panik blandade jag i curry Vindaloo, jalapenopeppar och lite chili.. Det blev kanon!! Får prova med currypasta nästa gång få se vad som funkar bäst.. Till grytan hade jag bönsallad, mango chutney, basmatiris och Creme Fraiche med mynta i..