Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk blomkålsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här doftande potatis- och blomkålscurryn är smaksatt med ingefära och indisk kryddblandning. 255 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan på medelvärme i en stekpanna och fräs lök och potatis 8-10 minuter, rör om då och då, tills potatisen är gyllene.
  2. Tillsätt ingefära, gurkmeja, spiskummin och garam masala och fräs cirka 30 sekunder tills kryddorna börjar dofta.
  3. Tillsätt tomat, blomkål och ärter och fräs under omrörning. Häll på 1 dl vatten och koka upp. Sänk värmen, lägg på locket och låt sjuda 15 minuter tills grönsakerna är mjuka.
  4. Ta av stekpannan från värmen och servera grönsaksgrytan varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.