Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk currykyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

All indisk mat är suverän, men denna är godast dagen efter tillagning...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stycka den råa kycklingen i mindre bitar. Bryn bitarna i margarin i en stekpanna. Gör en ganska stark currysås. Fräs samman margarin, mjöl och curry. Späd med buljong eller vatten.
  2. Lägg i den brynta kycklingbitarna och låt dem sakta koka i såsen ca: 15 minuter. Lägg i ärterna mot slutet och späd med grädde.
  3. Servera med kokt ris, syltlök och en sallad med grapefrukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.