Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk currykyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En festkyckling med spännande tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225° Klä en långpanna med folie och lägg galler över. Smält margarinet. Blanda ströbröd, curry och salt på ett fat.
  2. Pensla kycklinghalvorna med margarin och vänd dem i ströbrödet. Lägg dem på gallret och sätt in pannan i ugnen. Stek cirka 45–50 minuter. Vänd halvorna en gång under stekningen.
  3. Koka riset. Ge russinen ett uppkok och låt dem rinna av. Lägg kokos i en skål med hett vatten och låt det dra.
  4. Ta kycklingen ur ugnen och lägg den på ett varmt serveringsfat med skivad banan och russin.
  5. Pressa vattnet ur kokosen och lägg upp i en skål. Lägg valnötskärnor i en annan skål. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.