Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk färsgryta med kokos, mango chutney och kardemummaris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbara smaker i en enkel och snabbgjord rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningen tillsammans med nymalen kardemumma.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Stek lök, vitlök och köttfärs i smöret. Rör ner kokosmjölk och mango chutney. Låt koka ca 5 minuter. Smaka av med salt, peppar och pressad limesaft. Lägg ner ärterna och koka ytterligare ca 5 minuter.
  3. Servera köttfärsgrytan med kardemummariset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.