Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk färssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Funkar lika bra med quornfärs som annan färs. (Per portion: 135 kcal och 5,9 g fett)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Bryn lök och Quorn Färs i olja i en gryta. Späd med tomatkross, vatten och buljong. Pressa i vitlöken och tillsätt tomatpuré och kryddor. Låt koka under lock 15-20 min. Smaka av med salt. Hacka koriandern och vänd ner den.
  2. Servera med en klick matlagningsyoghurt och ris. Gärna jasmin- eller basmatiris, som kokats tillsammans med 1 tsk gurkmeja

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.