Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk fläskfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gillar man curry så är denna rätt suverän!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filéerna och skär i cm-tjocka skivor. Platta ut dem något och bryn dem i matfettet. Lägg över dem i en gryta el. traktörpanna. Hacka löken och paprikan smått, fräs i pannan tills röran känns mjuk. Blanda ner tomaterna, skurna i bitar. Tillsätt curry, salt, peppar, kinasoyan och apelsinjuicen. Lägg blandningen över filéskivorna. Tillsätt grädd och cremé fraich. Låt rätten bli genomvarm.
  2. Serveras med ris och en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Guhawi 26 juni 2008

    Syrligheten i kombination med curryn är helt suverän! //Guhawi

  • Ylvasvea 4 november 2009

    Jättegott! Kommer att lagas fler gånger här!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.