Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk gryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En god och enkel gryta att bjuda på eller att göra när man vill äta lite godare..

Ingredienser

Instruktioner

Blanda kyckling, salt, ingefära, citronsaft och vitlök in en skål och låt det stå minst en timme i kylskåpet. Stek sedan kycklingen i en gryta. När bitarna fått färg tillsättes gurkmejram, spiskummin, korriander, chilipulver och garam masala. Hacka tomat och paprika och häll det i grytan. Låt puttra 5-10 minuter och tillsätt slutligen crème fraiche. Låt puttra ytterligare någon minut. Serveras med ris och en fräsch grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • irijoh 28 februari 2011

    Har inte hört talas om kryddan "gurkmejram" - detta är enda receptet med den kryddan. Skall det kanske vara gurkmeja - eller???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.