Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk gryta med gurksås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En mustig och god gryta.

Ingredienser

Instruktioner

Värm upp oljan i en gryta och fräs spiskummin och curry. Tillsätt lök, vitlök, ingefära och chili. Fräs ihop i några min. Skär filén i bitar, stek den i smör i en stekpanna. Salta, peppra och lägg över i grytan. Skär auberginen i tärningar, stek i panna och lägg över i grytan. Tillsätt tomatkross, tomatpuré och vatten. Låt sjuda under lock ca 15 min. Skala och skiva gurkan tunt. Blanda ner övriga ingredienser till såsen. Servera grytan med såsen samt couscous och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.