Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kyckling med taboule

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Riktigt riktigt gott ;D

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kyckling: Vispa ihop yoghurt och kryddor i en stor skål, sätt ned kycklingen och se till att det är marinad över hela. Låt kycklingen stå i kylskåp över natten.
  2. Indirektgrilla kycklingen på utegrillen eller grädda den i ugn på 170 grader tills den är 72 grader inne vid lårbenet.
  3. Tag ut kycklingen ur ugnen/grillen och vira in den i folie och låt den vila i minst 20 minuter innan den skärs upp.
  4. Viktigt! om man trancherar direkt så kommer kycklingen att tappa en hel del vätska.
  5. Tabouleh: Blanda couscous med kryddor och hackade grönsaker. Slå över det kalla vattnet, täck med plastfilm och låt de hela svälla i kylen ca en timme. Smaka eventuellt av med mer salt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bassalove 30 april 2008

    Jätte god rätt. Kommer att göra den fler gånger. Blev kul med karamellfärgen. Bassalove

  • hillan66 3 februari 2009

    Vi åt den här rätten hos några vänner och det var fantastiskt gott! Passar bra när man är många, speciellt på sommaren!! Jag kan verkligen rekommendera denna rätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.