Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklingcurry

 
Skriv ut

Jättegott Om man vill ha grytan starkare så kan man låta en chilipepparfrukt koka med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i kuber på 2cm. Hacka löken fint och pressa vitlök. Fräs löken med kryddorna i 2 minuter på mycket svag värme. Lägg ner kycklingen och rör om.
  2. Salta och späd på med vatten. Låt kycklingen puttra på svag värme ca: 5 minuter. Rör om då och då, så det inte bränns vid. Späd sedan med grädden, lite i taget och låt koka sakta i 20 minuter. klipp över koriandern och servera kycklingen direkt ur grytan med bröd och ris med en fräsch sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.