Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklingfärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ta din kycklingfärssås till nya höjder med curry, kanel och kokos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva morötterna. Skala och finhacka lök och vitlök. Strimla kålen. Dela, kärna ur och hacka chilin.
  2. Fräs grönsakerna i hälften av oljan tillsammans med kryddorna i en stekpanna. Lägg över i en stor kastrull. Stek färsen i resten av oljan i stekpannan. Lägg över i kastrullen med grönsakerna.
  3. Tillsätt kokosmjölk, vatten och smulad buljongtärning. Låt små koka ca 15 minuter. Smaksätt med salt, peppar och pressad lime.
  4. Servera kycklingfärssåsen med ris eller nudlar samt mango chutney, matyoghurt och rostad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.