Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklinggratäng

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergott och jätteenkelt, har lagat den på jobbet några gånger och alla blir lika förtjusta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar och lägg i en smord ugnsfast form, skär sedan banan och paprika i bitar och lägg över.
  2. Vispa grädden lätt och blanda ner övriga ingredienser och häll det över kycklingen, paprikan och bananerna.
  3. Sätt in i ugnen ca 20 minuter, 225 grader.
  4. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Bassalove 7 april 2008

    Ett enkelt och supergott recept. Tack för tipset. Kommer att bli en favorit här hemma. Jag hade i lite blandade nötter, blev hellyckat.

  • snyggast 23 februari 2010

    Jätte gott

  • Cindroses 23 maj 2010

    Mums! :)

  • Towa_L 1 mars 2011

    Himmelskt gooood !! Fast jag gjorde den utan sambal olek. Men det gick hur bra som helst !!! MUMS !!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.