Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklinggryta

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel smakrik rätt som innehåller både kött och grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar. Skala och hacka löken och vitlöken.
  2. Bryn kycklingen i oljan och tillsätt löken. Krydda med spiskummin och curry. Tillsätt buljongvattnet och krossade tomater.
  3. Låt blandningen koka under lock i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt haricots verts och låt puttra ytterligare 5 minuter.
  4. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.