Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklingsoppa

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingen i 4 delar. Fräs löken i oljan, lägg i curryn och rör om, tillsätt vatten och buljongtärningar. Koka upp och lägg i kycklingbitarna, sätt till kryddor och ris samt grönsaker allteftersom de hackats. Efter 25 minuter tas grytan av plattan. Ta upp kycklingbitarna och rensa bort skinn och ben, skär köttet i bitar och lägg tillbaka i soppan. Häll i grädden, koka upp och smaka av.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • LillSnuttan 2 juni 2009

    Jätte god !

  • Ballamallan 22 mars 2010

    Jag gjorde soppan för en månad sen och bakade baguetter till. Mums. Idag har jag lagt i hel bulgur istället för ris. Underbar soppa helt enkelt. Det går utmärkt att göra på kycklingfileér också men det blir betydligt billigare med hel kyckling:-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.