Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk linsgryta med spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härliga indiska smaker.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ris enligt förpackningens anvisningar. Fräs kryddorna ett par minuter i olja i en vid kastrull. Tillsätt därefter lök, vitlök och ingefära och mjukstek på låg värme utan att löken tar färg. Tillsätt tomatkross, vatten och buljongtärning och låt puttra i cirka tio minuter, tillsätt därefter linserna och puttra ytterligare 5 minuter. Späd med mer vatten vid behov. Vänd i spenaten, smaka av med salt och peppar och servera med basmatiris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.