Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk quorngryta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låter gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en kastrull med 1 msk olja. Fräs lök, selleri, morötter och sötpotatis. Häll i Tikka Masala och låt fräsa med någon minut. Häll i krosssade tomater, 2 dl vatten och buljongtärningar.
  2. Låt småputtra under lock tills grönsakerna är mjuka, ca 15 min. Hetta upp en panna med 1 msk olja och fräs quorn. Blanda ner i grytan.
  3. Servera grytan tillsammans med cous-cous och lite yoghurt.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Lennart_58 8 augusti 2009

    Gott gottigott gott, jag bytte ut cous cousen mot quinoa, pröva, JAG tycker det blir ännu bättre, du får en 5a, i alla fall. Lennart.

  • Lennart_58 8 augusti 2009

    P.S. Jag kokade quinoan i grönsaksbuljong, antagligen visste du redan det, men, bara ifall. D.S. Lennart.

  • Sarabackdahl 2 mars 2013

    Fruktansvärt gott! Hade ej sötpotatis hemma och bytte ut den mot bruna bönor och la i couscousen i grytan och det blev super gotttttt!!!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.