Hetta upp en kastrull med 1 msk olja. Fräs lök,
selleri, morötter och sötpotatis. Häll i Tikka Masala och låt fräsa med någon minut. Häll i krosssade tomater, 2 dl vatten och buljongtärningar.
Låt småputtra under lock tills grönsakerna är mjuka, ca 15 min. Hetta upp en panna med 1 msk olja och fräs quorn. Blanda ner i grytan.
Servera grytan tillsammans med cous-cous och lite yoghurt.
Gott gottigott gott, jag bytte ut cous cousen mot quinoa, pröva, JAG tycker det blir ännu bättre, du får en 5a, i alla fall. Lennart.
P.S. Jag kokade quinoan i grönsaksbuljong, antagligen visste du redan det, men, bara ifall. D.S. Lennart.
Fruktansvärt gott! Hade ej sötpotatis hemma och bytte ut den mot bruna bönor och la i couscousen i grytan och det blev super gotttttt!!!!!!!