Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk rispanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En super god panna med mycket smak, som är perfekt när du får rester över. Stekt ris med grönsaker, kött och skaldjur är en restklassiker i hela världen, t.ex. nasi goreng, jambalaya, paella och pad thai.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek ris, lök, vitlök och alla kryddor under omrörning i olja i en kastrull ca 1 minut. Häll i vattnet och lägg i buljongtärningen. Låt koka enligt anvisning på förpackningen.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs zucchini och paprika hastigt. Vänd riset med grönsaker, kyckling eller skinka och räkor.
  3. Servera pannan med färsk koriander och en klick matyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.