Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk rotfruktscurry

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En värmande gryta med härliga kryddor som spiskummin, kanel och kardemumma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök. Finhacka vitlök och chili. Skala potatis, rotfrukter och skär i tärningar. Bryt blomkålen i buketter. Hetta upp en stor gryta med olja och lägg i alla rotfrukter och kryddor. Bryn i några minuter.
  2. Tillsätt tomatpuré, buljongtärning, vatten och citronsaft och låt koka ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Strö färsk koriander eller persilja över vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • espresso222 21 februari 2010

    Detta recept heter ju "Indisk rotfruktscurry" ska det då inte vara curry i själva receptet då??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.