Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska järpar med frukt och mandel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kryddan Garam masala gör det mesta, men även aprikoserna och sötmandeln sätter prägel på maträtten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman ströbröd, mjölk och potatismjöl och låt svälla åtminstonde 10 minuter. Blanda i färsen, lök, ägg, grädde, garam masala, det mesta av de hackade aprikoserna och mandeln. Salta och peppra.
  2. Forma 8 järpar och bryn dem sakta på svag värme i ca 10 minuter.
  3. Garnera med det av hackade aprikoser och mandlar som du sparat och servera till t ex bulgur, spenat och yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.