Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska köttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergoda köttbullar med kryddig, indisk smak. Är godast med ris som tillbehör:)

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ströbröd och mjölk och låt det svälla ca 5 min. Rör i salt, garam masala, vitlök och färsen. Arbeta färsen smidig och forma till stora, ovala köttbullar. Stek dem i smör i en stor stekpanna runt om, ca 5 min. Häll i vattnet och såsen. Krydda med garam masala och gurkmeja. Låt såsen koka några minuter och strö ev. över grovhackad koriander. Servera som sagt gärna med ris, (basmatiris är allra godast) och en god sallad:)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.