Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska kycklingspett

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Maten blir roligare och ännu godare när den träs på spett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfiléerna i långa bitar. Smaksätt yoghurt med curry, garam masala och salt. Lägg i kyckling, blanda om och låt marinera ca 1 timme i kylen.
  2. Låt träspetten ligga i vatten ca 15 min. Trä upp kycklingen. Grilla över glöd eller på högsta värme i övre delen i ugnen med ugnsluckan öppen, 2-3 min per sida.
  3. Servera med sallad, gurka och en klick yoghurt smaksatt med färsk mynta. Indiskt naanbröd eller pitabröd är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.