Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska piroger

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergoda piroger

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lök, aubergine, kyckling och tomater I tärningar. Finhacka vitlöken. Mortla kardemumman. Stek kycklingen tills den fått färg. At upp den och lägg åt sidan. Fräs aubergine, lök, tomater, vitlök, russin och kardemumma. Slå på lite vatten och låt det koka ihop I 10 minuter. Lägg I kycklingen. Låt koka I ytterligare 5-10 minuter. Smaka av med svartpeppar, salt och socker. Strö över lite hackad persilja och rör om.
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt I en bunke. Tilsätt olja och vatten. Arbeta ihop till en deg. Dela degen I 15 bitar. Kavla ut tunt och lägg på fyllningen. Vik över. Tryck till kanten med en gaffel. Pensla med uppvispat ägg. Grädda I 15-20 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.